Om mig

 

 

 

Jeg hedder Daniel og dét der driver mig, er at hjælpe andre mennesker. Jeg har som ungdomstræner i amerikansk fodbold fået lov til at have indflydelse på mange unge mennesker, og det har sammen med min passion for træning og bevægelse formet mig som træner, coach og menneske.

Kærlighed til sport og bevægelse

Som barn og teenager prøvede jeg lidt af hvert. Fodbold og håndbold var aldrig rigtig mig, taekwondo og ridning blev korte affærer. Da jeg fandt amerikansk fodbold og styrketræning følte jeg mig hjemme. Det fangede mig, jeg blev tændt på det og siden da har det udviklet sig til en kærlighed for sport, motion og bevægelse generelt. Jeg er stor fortaler for at prøve nye ting, udfordre sig selv og sætte nye mål - fysiske såvel som mentale.

I perioder prøver jeg forskellige ting af, og hvis jeg finder noget som fanger og inspirerer mig, så graver jeg dybere ned i det. I perioder har det været emner som generel bevægelighed, bestemte øvelser(skin the cat, håndstand, jefferson curl), sportsperformance, svømning, vægtløftning eller styrkeløft. 

Det handler om balance

Når det ikke handler om bevægelse og træning elsker jeg at lave og spise god mad eller nyde en god øl hvis det er det jeg har lyst til. Det handler nemlig altid om det store billede, og hvordan det hele hænger sammen i sidste ende. Jeg ved at det ikke er sundt for mig at skulle give slip på de små ting som gør min hverdag sødere. At tillade mig selv et stykke kage mens jeg nyder en god film efter en lang arbejdsdag, eller at tillade mig selv den burger med ekstra bacon, når jeg er ude at spise - kombineret med den rette mængde træning og sund kost, er det der giver mig mentalt overskud. 

Som du måske kan mærke så brænder jeg for det her. Jeg kan simpelthen ikke lade være. Det er min store passion, og jeg er taknemmelig for hvert eneste menneske jeg får mulighed for at hjælpe og støtte på min vej.