Testimonials

Her kan du læse, hvad andre klienter har fået ud af at træne sammen med mig.

received_409095503191398.jpg

Dennis Norup Toft

En træning med Daniel starter sjældent som nogen andre. Daniel har en idé om, at det er vigtigt at få bevæget alle led i kroppen. Og han har sgu ret! Træningen bliver meget bedre, når hele bevægeapparatet er vågent og i gang.

Daniel er typen, som alle kan lide, han er flink, sjov og til tider hård. Han er fantastisk til at lære fra sig og til at hjælpe sine klienter. Jeg er stolt af at have gennemført et forløb hos Daniel. Endnu engang TAK til Daniel for et vildt sjovt og spændende samarbejde om at løfte vægten. Du er guld værd!

received_2261924314031628.jpg

Tue A. Jørgensen

Jeg har haft rigtig meget gavn af at have Daniel Gammelgaard som personlig træner. Jeg er lige kommet mig efter en rekonstruktion af ledbånd(knæ), og en baglår muskel der også blev rykket af. Men selvom jeg har haft mange måneder med genoptræning, kan jeg virkelig mærke at den motivation og de gode træninger + generelt det fulde træningsprogram Daniel har givet mig, har gjort at jeg virkelig har rykket mig, og nu er oppe og spille amerikansk fodbold i den højeste række

received_321557785156552.jpg

Niklas Edvard Offenberg

Efter adskillige år med ekstrem undervægt syntes det, at der ingen løsning fandtes, da både min egen læge og en klinisk diætist havde tilset mig.

Da jeg støder på Daniel er han helt sikker på, at han kan hjælpe mig. Efter en gratis samtale aftaler vi et forløb, hvor Daniel vil vejlede mig i både træning og kost. Resultatet har været ufatteligt! Allerede ved andet møde viste der sig store forbedringer i vægt - og sådan er det fortsat.

Daniel er absolut kompetent til sit arbejde, og det er tydeligt at mærke, at han brænder for det, han laver! Jeg takker ham for en markant forbedring af både fysisk og mentalt helbred.